home Meny close
menu Meny
  • Originale reservedeler
  • Frakt fra kr 49,-
  • Rask levering

Et lite utvalg av våre merkevarer!

Personvernerklæring

Reservedel personvernerklæring

Personvernerklæringen informerer om hvordan Reservedel  AS (organisasjonsnummer 999 177 735) samler inn og bruker personopplysninger.

Reservedel AS, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det frem under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

I denne erklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler disse og hvilket formål behandlingen har. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, www.reservedel.no  (personopplysningsloven § 19), når du er kunde hos oss eller søker jobb hos oss, samt generell informasjon om innhenting, lagring og bruk av personopplysninger (personopplysningsloven §18 1.ledd).

 

Om Reservedel AS

Reservedel AS har levert reservedeler og tilbehør til hvitevarer, hage og skog, storkjøkken, vaskeri, båt og caravan siden 2010. Vi er grossist for en rekke produkter og er ene leverandør i Norge for flere varemerker. Hos vårt hovedlager på Skedsmokorset har vi mer enn 30 000 produkter på lager til enhver tid. Og i tillegg har vi daglige sendinger fra leverandører i Europa og USA. Når du bestiller en vare hos oss og vi har den på lager så sendes den innen 24 timer. Trenger du hjelp til å finne fram til delen du ønsker så send oss en e-post så hjelper vi deg. Hovedkontorets registrerte adresse Industriveien 20A, 2020 Skedsmokorset. Kontaktopplysninger til vår personvernombud er: info@reservedel.no

  

Behandling av personopplysninger på www.reservedel.no 

Det er frivillig for de som besøker nettstedet å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, eksempelvis ved å sende oss forespørsler eller nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Reservedel AS er behandlingsansvarlig for sine nettsider og står for vedlikehold og utvikling selv.

 

Nettstatistikk

Reservedel AS samler inn avidentifiserte og anonymiserte opplysninger om besøkende på www.reservedel.no  Formålet med innsamlingen er å utarbeide statistikk som brukes for å forbedre og videreutvikle innhold på nettsted. Eksempler på hvilken informasjon som innhentes er: hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren kommer fra, hvor mange som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøket varer, hva de klikker på og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen blir automatisk anonymisert ved at deler av IP-adressen fjernes og erstattes med en ny kode. Med aggregert nivå menes at alle data blir slått sammen til en gruppe og at data ikke behandles individuelt.

Reservedel AS bruker analyseverktøyene til Google Inc («Google») på sin nettside og blogg, informasjonen lagres hos Google. Informasjon fra dette verktøyet deles ikke med andre aktører

 

Kontaktinformasjon:

Reservedel AS
Industriveien 20A
2020 Skedsmokorset
Tlf: 22 53 53 38
E-post: info@reservedel.no